Kamprapport: Bergen

Den 12. februar ble affischere hengt opp utenfor Bergen, samt over 240 flyveblader ble delt ut i postkasser.

Aksjonen foregikk uten problemer.


 • Kommentarene er etterhåndsmodererte. For å delta i diskusjonen – les våre regler her.

 • Stefan Lund sier:

  En hysterisk dame i Bergen tog väldigt illa upp av detta.
  NRK frågar också PST vad de anser om saken precis som att vi skulle vara en terrorgrupp.
  Här ser man klart och tydligt vilket förakt media har för yttrandefrihet när folk inte tycker rätt, den tanten i inslaget jobbar inom barn och ungdomspsykiatrin och påverkar ungdomar i sitt dagliga arbete,
  http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hordaland/1.7995488

 • Er det ikke å kaste perler for svin, å dele ut rundskriv i tilfeldige postkasser?

 • Dette er bra. Jeg er bare uenig i en ting som motstandsbevegelsen står for og det er dette med jødene. Jeg mener jødene bør få beholde sitt eget land, men at de ikke skal ha noen innflytelse på vårt land ut over normale diplomatiske forbindelser.

  Når det gjelder PST bør dere ikke frykte dem. De forsøker seg med å skremme folk, men kan i realiteten gjøre veldig lite med mindre dere bevegere dere inn på en kriminell bane hvor dere tar opp kriminelle medlemmer/mindreårige eller lignende.

  Sørg for at alle medlemmer er over 18 år (da kan ikke PST benytte mindreårige som grunn til å kontakte familie og venner).

 • Nordfront sier:

  Klippet fra artikkelen: «Klas Lund svarer».

  Tar dere som organisasjon stilling til Israels eksistens, eller det et ikke-spørsmål for dere?

  Israel kan betraktes som den rake motsetningen til en nasjonalsosialistisk stat: unaturlig skapt gjennom blant annet masseinnvandring, bygd på en nasjonal, historisk og religiøs løgn, økonomisk parasittisk, et sentrum for spionasje og global kriminalitet m.m. Israel utgjør i praksis en ekstremnasjonalistisk militærbase som står under kontroll av «den internasjonale finansjødedommen» og i og med dette utgjør denne stat en trussel mot resten av menneskeheten.

  Vår stilling til Israel handler først og fremst om at det er et sentrum for en sionistisk verdensmakt som utøver en meget destruktivt innflytelse på mange land, deriblant Sverige.

  Naturligvis sympatiserer vi med palestinerne og deres kamp for en fri palestinsk stat, men den jødiske statens eksistens er ikke et spørsmål jeg synes vi behøver ta stilling til.


 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.